lauantai 8. elokuuta 2009

Pikkuisia pussukoita



Meidän digipokkari tahto uuden pussin, se oli ennen sellasessa joka ommeltiin viidessä minsassa suuressa kiireessä ja on sen näkönenkin. Tässä on nyt uusi. Kangas naapurikaupan kilopalalaarista ja nauha ainoa tarkoitukseen vähänkään sopiva, joka ostettu Kontti-kirppikseltä. Mallina on tuttu Little boxy pouch. Ainii, taustalla isoveljen joskus koulussa tekemä tyynyliina mulle aikana jolloin fanitin rankasti Karvista.



Ja tässä lisää. Iloisen värinen raitakangas taisi olla vastalahjus neulepussista. Olisko ollut Tuilta. Vihreä-ruskea-raitakangas on muistaakseni myös naapurin palalaarista, samoin kuin vihreäruudullinen vaha-kangas. Keskimmäisillä lahjoin jo ystäviä, muut jäi itselle. Taustalla palalaarin aarteita, pikatikki omalla designilla passipussi Japanin matkaa varten. Nauha itse tehty kumihimo-mallilla. Oli kiire ja tahdoin saada passipussin matkalle ja inhottavat nailoniset ja paksut ostopussit ei innostanu. Ohut puuvillapussi oli hiostavassa ilmastossa oikein hyvä, kooltaankin oli sopiva, mahtu passi ja lentoliput ja jenitkin pankin muovikotelossa. Erikseen tein neppariläpällä olevan ison taskun ja sen eteen ja läpän alle myös jäi pienempi vetoketjutasku.

Neulonutkin olen, yksi huivi joka valmistui Japanin reissulla on yhä pingottamatta kun se ärsyttää kun on niin turkasen pieni. Ranteet on yhä kipeet ja yksi takki jumittaa. Ja ranteiden takia en uskalla jatkaa erästä puuvillaista kassia, puuvilla on pahinta tavaraa ranteille.
Posted by Picasa

Ei kommentteja: